Uw partner met het juiste vervoer

Zakelijk

VTM Taxi Maastricht is uw mobiliteitspartner voor zakelijk personenvervoer. Wilt u optimaal luxe en gemak voor uw klanten of gasten? Neem contact met ons op.

Zakelijk taxi vervoer nodig?

U heeft al gedacht aan het perfecte verblijf, de perfecte locatie en evenement. Heeft u ook al gedacht aan hoe uw gasten of klanten bij deze locatie wilt laten komen? U wilt dat uw gasten of klanten niet hoeven na te denken over route- of parkeerproblemen, paraplu’s en oncomfortabel reizen.

U wilt dat ze verzekerd kunnen zijn van een positieve beleving en veiligheid. Ten slotte wilt u dat ze natuurlijk perfect op tijd komen. Het begin van de reis van uw klanten of gasten begint dus bij het comfort van personenvervoer.

Luchthaven Taxi vervoer

Particuliere en zakelijke ritten

24/7 Taxi Service

Altijd netjes op tijd

Wij staan 24/7 voor u klaar

Bij VTM Taxi Maastricht kunt u terecht voor al uw zakelijke personenvervoer. Wilt u uw bedrijf op de kaart zetten, uw klanten op de goede manier van dienst zijn of belangrijke deals sluiten? Dan bent u bij VTM Taxi aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring met het afstemmen van onze diensten aan uw wensen en eisen. Wij kenmerken ons daarom ook aan de hand van het persoonlijke maatwerk dat wij leveren. Op deze manier kunnen wij u voorzien van de beste zakelijke reizen. Als u kiest voor VTM Taxi Maastricht, kiest u voor flexibiliteit.

VTM Taxi Maastricht en omgeving
Dit houdt in dat wij 24/7 voor u klaar staan. Dit betekent ook dat wij er bewust van zijn dat sommige zakelijke afspraken uitlopen. Voor ons is dit geen enkel probleem, want wij staan volledig tot uw beschikking. Onze ervaren, vertrouwde en professionele chauffeurs zijn u altijd van dienst.

Wij verzorgen graag het vervoer, van uw volgende bestemming!

betaalmogelijkheden

Taxi in Maastricht en omgeving

Luchthaven taxi Maastricht

Schiphol (AMS)
Eindhoven Airport (EIN)
Rotterdam Den Haag Airport (RTM)
Maastricht Aachen Airport (MST)
Groningen Airport (GRO)

Brussels Airport (BRU)
Charleroi Airport (CRL)
Ostend Bruges Airport (OST)
Antwerpen Airport
Düsseldorf Airport

Taxi Maastricht en omgeving

Onze diensten

Luchthaven vervoer

Luchthaven vervoer

Voor al het vervoer van en naar de luchthavens in Nederland en de grensregio’s bent u bij VTM Taxi aan het juiste adres. Overdag of in de nacht, VTM Taxi staat klaar om u van een comfortabele taxirit te voorzien naar de luchthaven waar u moet zijn. Bekijk op de site naar welke luchthavens VTM Taxi taxiritten verzorgd.

Groepsvervoer

Groepsvervoer

Ook voor groepsvervoer bent u bij VTM Taxi aan het juiste adres. Gaat u naar een evenement of met de hele familie naar Schiphol? Bij ons kunt u in luxe en comfortabele taxibusjes reizen met groepen van maximaal 8 personen. Wij zetten onze kennis, ervaring en visie in om de hele groep te voorzien van een fijne rit.

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Met de jarenlange ervaring die onze chauffeurs hebben op gebied van zakelijk personenvervoer kan VTM Taxi u voorzien van de perfecte rit van begin tot einde. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, stemmen wij de rit af op uw wensen en eisen. Wij kunnen u een rit bieden die precies bij u past. Uw wens vervullen wij!

Directievervoer

Directievervoer

Comfortabel, efficiënt en betaalbaar. Dit staat centraal bij ons directievervoer waarbij de chauffeurs u op professionele en comfortabele wijze begeleiden in de meest uitdagende situaties.
Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten

Bent u door omstandigheden niet in staat om zelf te rijden? Dat is heel vervelend! Met de chauffeurs van VIP-vtm hoeft u uw afspraken niet af te zeggen. Onze chauffeurs rijden u in uw eigen auto naar uw werk en/of afspraken.

Thuisbrengchauffeur

Thuisbrengchauffeur

Een thuisbreng- chauffeur zorgt ervoor dat u en uw auto altijd veilig en snel thuiskomen!

Shuttle service

Shuttle service

De shuttle service kan een alternatief of aanvulling zijn voor valet parking bij evenementen. Wanneer de parkgelegenheid niet in de directe omgeving van het ontvangst is, kunnen wij een breed scala aan aan shuttlebussen inzetten om de gasten vanaf de parkeer-locatie naar de entree te vervoeren.
VIP VTM

VIP VTM

Bij VTM Taxi bieden wij een uitgebreid assortiment aan diensten aan. Hierbij staat uw veiligheid en comfort bovenaan. Met onze VIP taxi-ritten komt u representatief voor de dag. In onze taxi’s kunt u reizen combineren met rustig zakendoen. U hoeft zich geen zorgen te maken over of u wel op tijd bent. VTM Taxi neemt deze zorg uit uw handen en u kunt gerust en comfortabel verder werken in de taxi. Perfect voor de hardwerkende zakenmannen- of vrouwen.

Uw partner met het juiste vervoer

Reviews

Ensar S.
Ensar S.
12:59 10 Aug 23
Professional. Driver came in time, car very clean and comfy. Will call them again.
Savan
Savan
18:04 29 Jul 23
Altijd goede service bij deze heren!Goede communicatie en altijd optijd.
Kaj B.
Kaj B.
16:09 27 Jul 23
Glömnde mobilen i deras bil. Upptäckte detta fem minuter efter jag lämnade bilen. Dom körde tillbaka till Hotellet där jag steg av och jag fick tillbaka mobilen 20 minuter senare.
Jos R.
Jos R.
04:12 12 Jul 23
Taxi kwam keurig op tijd; om precies te zijn, eventjes voor de afgesproken tijd. Ikzelf was aan de late kant; dat bleek geen probleem want de chauffeur bleef rustig wachten in zijn auto. Behulpzaam bij het instappen en warempel meneer - bij voornaam, Nerses - herinnerde zich een rit met mij van 10 maanden geleden, naar het ziekenhuis. Een aangenaam gesprek volgt waarbij Nerses spontaan meedenkt in oplossingen. Met de luxe, verzorgde auto zijn we in een mum van tijd op de plaats van bestemming. De van te voren ingeschatte kosten blijken te kloppen; wel zo fijn! Voor mij de volgende keer weer VTM Taxi!Jos Ruiters
Elisa S.
Elisa S.
15:15 09 Jul 23
I drove with Neno, best taxi driver! He rushed to help me reach the bus to the airport. So thankful I called this company. Highly recommend.
Thomas S.
Thomas S.
17:41 16 May 23
Top service! Prachtige taxi en goeie service
Justine M.
Justine M.
20:53 13 Apr 23
Drivers are on time, kind and helpful. They gave me a bottle of water and sweets. The car is big, confortable, clean and nice.
Rhiannon R.
Rhiannon R.
17:01 22 Feb 23
Great service. My bus was spontaneously cancelled due to strike and I needed to get a taxi to get to my exam on time. Taxi was there within 7min. Thank you so much, you saved my day !
Emilia P.
Emilia P.
12:43 11 Feb 23
Altijd vriendelijk en snelle, betrouwbare service!
Konstantina M.
Konstantina M.
17:45 19 Jan 23
More than pleased with their services! My taxi driver helped me to search for my missing backpack and he was very polite! I will call them again when I’m in need for a ride of course! 100% recommended!
Yoeri K.
Yoeri K.
13:05 10 Nov 22
Fantastisch taxibedrijf met een hele gezellige eigenaar. Een leuke rit gehad naar brut172 en weer terug!
Savvas E.
Savvas E.
01:47 30 Oct 22
Had a ride with Misha. Very polite, expected to pick me up in 15 minutes but was there in just 5 minutes! (Which was even better as another company had left me waiting 1 hour and never showed up.) Thank you for your excellent service!
S M.
S M.
12:00 04 Oct 22
Perfecte partner voor zakelijke ritten.
Davonté J.
Davonté J.
19:41 02 Sep 22
Lekker comfortabelHeel snel. Rijd naar BelgiëTop keuze
Noah V.
Noah V.
16:51 11 Aug 22
Top service. Hele chille chauffeur waardoor ik last-minute toch mijn vlucht gehaald heb. Bedankt!
Rob van V.
Rob van V.
09:19 20 Jul 22
Top service! Nadat we door een ander taxibedrijf vijf dagen voor ons Rieu concert in de kou werden gezet, heeft Ben en zijn chauffeurs ons weekend gered! Bedankt mannen, de service was top en gezellig. Misschien volgende keer in Parijs? 😉
Michael P.
Michael P.
23:37 17 Jul 22
Kind People helping/driving desperate tourists!
Luc
Luc
21:05 02 Jul 22
Geweldige ervaringen mogen beleven in de taxi's van dit bedrijf. Ze staan open voor een hoop dilemma's en dit kan ik alleen maar waarderen. Ik wacht nog op een antwoord van een van de chauffeurs, maar ben moncef wist raad met de vragen en dat kan ik alleen maar waarderen. M'n vriend in de bus was ook een topper. Muziek was ook goed. Ze kwamen trouwens ook mooi optijd. Toppers zijn het!!Groet,Luc (eerste 95% en m'n vader en hond komt binnen)
Jelmer W.
Jelmer W.
21:04 02 Jul 22
Kortom een super bedrijf,Samen met mijn 14 teamgenoten van Bataven 9 uit Gendt hebben we een super weekend in Maastricht gehad dankzij de geweldige service van VTM. Het personeel is erg vriendelijk en heeft geweldige humor en ook zijn ze super in het beantwoorden van dilemma’s.Wij willen Moncef bedanken voor deze geweldige tijd, zeker een aanrader!
Marielle R.
Marielle R.
02:26 26 Jun 22
Wauw! Wat een top rit gehad! Super leuke chauffeur. Wat een gezellige man. Ik hoop gewoon dat er meer van deze mensen op de wereld rond lopen. Wij zijn goed gemutst thuis gekomen dankzij deze man. Ik geloof dat hij moncef(?) heet.. wat een vrolijke vent! Heerlijk! Wil je goed en veilig thuis komen , bel deze man!
Jojo M.
Jojo M.
00:07 04 Jun 22
Top gozer. Vriendelijk, op tijd en een goed gesprek!
Matthijs Van Den B.
Matthijs Van Den B.
08:04 15 May 22
Prima taxi. Op tijd , snel en prima prijs
B R.
B R.
13:14 09 May 22
Friendly drivers, nice cars, stick to their agreed time. I wish I could use them all the time.
harm B.
harm B.
02:24 02 Apr 22
Top taxi, zetten je precies af waar je wil voor een schappelijke prijs!
Jeroen B.
Jeroen B.
01:03 26 Mar 22
Top chauffeur! Med ga ik sowieso nog een keer instappen!
Sajo K.
Sajo K.
08:33 03 Mar 22
Amazing service! Ben was my driver, he arrived really quickly and was really friendly! Got me to the airport really fast! Highly recommend!
Maarten Van H.
Maarten Van H.
00:58 02 Mar 22
Top rit! Mooie wagen. En top chauffeur mischa!!
Aran O.
Aran O.
22:37 27 Feb 22
They were able and willing to pick me up late in the night and drive me for an hour because I missed my last train. Amazing service, beautiful and clean cars and amazing drivers
Sjors S.
Sjors S.
22:12 19 Feb 22
Zeer betrouwbaar! Je wordt als terugkerende klant op je wenken bediend. VTM beschikt over zeer professionele chauffeurs en is daardoor zeker aan te raden voor zakelijke klanten.
Sean K.
Sean K.
11:51 12 Feb 22
Aardige taxi chauffeur en snelle rit. Aanrader!
Limited Rhymes U.
Limited Rhymes U.
22:13 03 Feb 22
Fast, cheap and very polite. 10/10 experience!
Natasha J.
Natasha J.
18:28 29 Jan 22
My daughter and I needed to bring lots of boxes from storage to her accommodation so I called this company to see if they could help. From the phone call (in perfect English) to the prompt arrival and Micha helped to place the boxes in and out of the car. Thank you so much Micha, very happy with this company and will definitely use them again in the future. Car was very clean and comfortable too.
Sharon S. B.
Sharon S. B.
22:01 24 Jan 22
Amazing service, Mischa was wonderful and super helpful! I had to bring a desk and a chair and he even helped me to leave them at home. Definitely gonna reserve with this company when I require a taxi.Also, the car was very clean and comfortable and he definitely was very nice! Amazing job Mischa, Thank you 🙂
Katarina P.
Katarina P.
11:27 21 Jan 22
Very quick arrangements for the drive and very friendly staff.
Timo R.
Timo R.
14:38 13 Jan 22
Absolutely best customer service and quick reply’s.
Mihail Y.
Mihail Y.
13:48 13 Jan 22
Taxi service responded very quickly to my request from the airport. Driver was very friendly. 🙂
Zoë G.
Zoë G.
21:52 27 Dec 21
hele fijne rit gehad van micha.heel klantvriendelijk.en met alle fijnheid en veiligheid thuis gekomen.Dankuwel !
Volgende beoordelingenjs_loader

Call Now Button