Uw partner met het juiste vervoer

Taxi Oost Maarland

Bestel snel een betrouwbare taxi bij VTM Taxi en de chauffeurs brengen je veilig van deur tot deur. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten staan de chauffeurs en auto’s tot je beschikking.

VTM Taxi Oost Maarland

VTM Taxi Oost Maarland brengt zijn passagiers op een comfortabele en veilige manier naar hun gewenste locatie. Wij garanderen u een uiterst professionele en verzorgde taxidienst. Ook voor de passagiers met bijzonder wensten staat VTM Taxi Oost Maarland altijd klaar. Hebt u een taxibus nodig of gaat u met een grote groep op stap? Dan is VTM Taxi Oost Maarland het adres waar u moet zijn. U hoeft het alleen door te geven bij de boeking en wij maken het in orde.

~|check~|font-awesome~|solid

Luchthaven Taxi vervoer

~|check~|font-awesome~|solid

Particuliere en zakelijke ritten

~|check~|font-awesome~|solid

24/7 Taxi Service

~|check~|font-awesome~|solid

Altijd netjes op tijd

Op elk moment van de dag inzetbaar

Of het dag is of midden in de nacht, VTM Taxi Oost Maarland staat altijd klaar om u te voorzien van een taxirit. Wij rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week met onze taxi’s in Oost Maarland en omgeving.

U kunt gaan en staan waar en wanneer u maar wilt, want VTM Taxi Oost Maarland staat altijd klaar om u te brengen naar uw volgende bestemming. Ook na een nachtje stappen in Oost Maarland of een nachtelijke vlucht kunt u op ons rekenen.

VTM Taxi Oost Maarland en omgeving

VTM Taxi is de ideale partner voor al uw zakelijke ritten in Oost Maarland en omgeving. We rijden dagelijks CEO’s, zakenmensen, bestuurders, en VIPs veilig van deur tot deur. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardig businessvervoer.

Wij verzorgen graag het vervoer, van uw volgende bestemming!

betaalmogelijkheden

Oost Maarland en omgeving

Luchthaven taxi

Schiphol (AMS)
Eindhoven Airport (EIN)
Rotterdam Den Haag Airport (RTM)
Maastricht Aachen Airport (MST)
Groningen Airport (GRO)

Brussels Airport (BRU)
Charleroi Airport (CRL)
Ostend Bruges Airport (OST)
Antwerpen Airport
Düsseldorf Airport

Taxi Oost Maarland en omgeving

Onze diensten

Luchthaven vervoer

Luchthaven vervoer

Voor al het vervoer van en naar de luchthavens in Nederland en de grensregio’s bent u bij VTM Taxi Oost Maarland aan het juiste adres. Overdag of in de nacht, VTM Taxi Oost Maarland staat klaar om u van een comfortabele taxirit te voorzien naar de luchthaven waar u moet zijn. Bekijk op de site naar welke luchthavens VTM Taxi Oost Maarland taxiritten verzorgd.

Groepsvervoer

Groepsvervoer

Ook voor groepsvervoer bent u bij VTM Taxi Oost Maarland aan het juiste adres. Gaat u naar een evenement of met de hele familie naar Schiphol? Bij ons kunt u in luxe en comfortabele taxibusjes reizen met groepen van maximaal 8 personen. Wij zetten onze kennis, ervaring en visie in om de hele groep te voorzien van een fijne rit.

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Met de jarenlange ervaring die onze chauffeurs hebben op gebied van zakelijk personenvervoer kan VTM Taxi Oost Maarland u voorzien van de perfecte rit van begin tot einde. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, stemmen wij de rit af op uw wensen en eisen. Wij kunnen u een rit bieden die precies bij u past. Uw wens vervullen wij!

Directievervoer

Directievervoer

Comfortabel, efficiënt en betaalbaar. Dit staat centraal bij ons directievervoer waarbij de chauffeurs u op professionele en comfortabele wijze begeleiden in de meest uitdagende situaties.

Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten

Bent u door omstandigheden niet in staat om zelf te rijden? Dat is heel vervelend! Met de chauffeurs van VIP-vtm hoeft u uw afspraken niet af te zeggen. Onze chauffeurs rijden u in uw eigen auto naar uw werk en/of afspraken.

Thuisbrengchauffeur

Thuisbrengchauffeur

Een thuisbreng- chauffeur zorgt ervoor dat u en uw auto altijd veilig en snel thuiskomen!

Shuttle service

Shuttle service

De shuttle service kan een alternatief of aanvulling zijn voor valet parking bij evenementen. Wanneer de parkgelegenheid niet in de directe omgeving van het ontvangst is, kunnen wij een breed scala aan aan shuttlebussen inzetten om de gasten vanaf de parkeer-locatie naar de entree te vervoeren.

VIP VTM

VIP VTM

Bij VTM Taxi Oost Maarland bieden wij een uitgebreid assortiment aan diensten aan. Hierbij staat uw veiligheid en comfort bovenaan. Met onze VIP taxi-ritten komt u representatief voor de dag. In onze taxi’s kunt u reizen combineren met rustig zakendoen. U hoeft zich geen zorgen te maken over of u wel op tijd bent. VTM Taxi Oost Maarland neemt deze zorg uit uw handen en u kunt gerust en comfortabel verder werken in de taxi. Perfect voor de hardwerkende zakenmannen- of vrouwen.

Betrouwbaarheid

Als u een taxidienst bestelt bij VTM Taxi Oost Maarland kunt u er altijd vanuit gaan dat onze chauffeurs op tijd zijn. Een taxirit inplannen voor een belangrijke afspraak of een doorreis kunt u dus altijd gerust doen. VTM Taxi Oost Maarland werkt enkel met betrouwbare chauffeurs om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Uw wensen

Onze taxiservice in Oost Maarland staat voor kwaliteit. U wordt waar en wanneer u maar wilt zo snel mogelijk opgehaald door een van onze ervaren chauffeurs met kennis van de mooie stad Oost Maarland. VTM Taxi Oost Maarland komt u graag tegemoet met uw wensen, aarzel dus niet en geef deze door. Zou u een taxi willen boeken voor een later moment? Geen probleem, VTM Taxi Oost Maarland staat altijd voor u klaar. Hopelijk zien wij u snel in een van onze taxi’s!

Uw partner met het juiste vervoer

Reviews

Thomas S.
Thomas S.
17:41 16 May 23
Top service! Prachtige taxi en goeie service
Justine M.
Justine M.
20:53 13 Apr 23
Drivers are on time, kind and helpful. They gave me a bottle of water and sweets. The car is big, confortable, clean and nice.
Rhiannon R.
Rhiannon R.
17:01 22 Feb 23
Great service. My bus was spontaneously cancelled due to strike and I needed to get a taxi to get to my exam on time. Taxi was there within 7min. Thank you so much, you saved my day !
Emilia P.
Emilia P.
12:43 11 Feb 23
Altijd vriendelijk en snelle, betrouwbare service!
Konstantina M.
Konstantina M.
17:45 19 Jan 23
More than pleased with their services! My taxi driver helped me to search for my missing backpack and he was very polite! I will call them again when I’m in need for a ride of course! 100% recommended!
Yoeri K.
Yoeri K.
13:05 10 Nov 22
Fantastisch taxibedrijf met een hele gezellige eigenaar. Een leuke rit gehad naar brut172 en weer terug!
Savvas E.
Savvas E.
01:47 30 Oct 22
Had a ride with Misha. Very polite, expected to pick me up in 15 minutes but was there in just 5 minutes! (Which was even better as another company had left me waiting 1 hour and never showed up.) Thank you for your excellent service!
S M.
S M.
12:00 04 Oct 22
Perfecte partner voor zakelijke ritten.
Davonté J.
Davonté J.
19:41 02 Sep 22
Lekker comfortabelHeel snel. Rijd naar BelgiëTop keuze
Noah V.
Noah V.
16:51 11 Aug 22
Top service. Hele chille chauffeur waardoor ik last-minute toch mijn vlucht gehaald heb. Bedankt!
Rob van V.
Rob van V.
09:19 20 Jul 22
Top service! Nadat we door een ander taxibedrijf vijf dagen voor ons Rieu concert in de kou werden gezet, heeft Ben en zijn chauffeurs ons weekend gered! Bedankt mannen, de service was top en gezellig. Misschien volgende keer in Parijs? 😉
Michael P.
Michael P.
23:37 17 Jul 22
Kind People helping/driving desperate tourists!
Luc
Luc
21:05 02 Jul 22
Geweldige ervaringen mogen beleven in de taxi's van dit bedrijf. Ze staan open voor een hoop dilemma's en dit kan ik alleen maar waarderen. Ik wacht nog op een antwoord van een van de chauffeurs, maar ben moncef wist raad met de vragen en dat kan ik alleen maar waarderen. M'n vriend in de bus was ook een topper. Muziek was ook goed. Ze kwamen trouwens ook mooi optijd. Toppers zijn het!!Groet,Luc (eerste 95% en m'n vader en hond komt binnen)
Jelmer W.
Jelmer W.
21:04 02 Jul 22
Kortom een super bedrijf,Samen met mijn 14 teamgenoten van Bataven 9 uit Gendt hebben we een super weekend in Maastricht gehad dankzij de geweldige service van VTM. Het personeel is erg vriendelijk en heeft geweldige humor en ook zijn ze super in het beantwoorden van dilemma’s.Wij willen Moncef bedanken voor deze geweldige tijd, zeker een aanrader!
Marielle R.
Marielle R.
02:26 26 Jun 22
Wauw! Wat een top rit gehad! Super leuke chauffeur. Wat een gezellige man. Ik hoop gewoon dat er meer van deze mensen op de wereld rond lopen. Wij zijn goed gemutst thuis gekomen dankzij deze man. Ik geloof dat hij moncef(?) heet.. wat een vrolijke vent! Heerlijk! Wil je goed en veilig thuis komen , bel deze man!
Jojo M.
Jojo M.
00:07 04 Jun 22
Top gozer. Vriendelijk, op tijd en een goed gesprek!
Matthijs Van Den B.
Matthijs Van Den B.
08:04 15 May 22
Prima taxi. Op tijd , snel en prima prijs
B R.
B R.
13:14 09 May 22
Friendly drivers, nice cars, stick to their agreed time. I wish I could use them all the time.
harm B.
harm B.
02:24 02 Apr 22
Top taxi, zetten je precies af waar je wil voor een schappelijke prijs!
Jeroen B.
Jeroen B.
01:03 26 Mar 22
Top chauffeur! Med ga ik sowieso nog een keer instappen!
Sajo K.
Sajo K.
08:33 03 Mar 22
Amazing service! Ben was my driver, he arrived really quickly and was really friendly! Got me to the airport really fast! Highly recommend!
Maarten Van H.
Maarten Van H.
00:58 02 Mar 22
Top rit! Mooie wagen. En top chauffeur mischa!!
Aran O.
Aran O.
22:37 27 Feb 22
They were able and willing to pick me up late in the night and drive me for an hour because I missed my last train. Amazing service, beautiful and clean cars and amazing drivers
Sjors S.
Sjors S.
22:12 19 Feb 22
Zeer betrouwbaar! Je wordt als terugkerende klant op je wenken bediend. VTM beschikt over zeer professionele chauffeurs en is daardoor zeker aan te raden voor zakelijke klanten.
Sean K.
Sean K.
11:51 12 Feb 22
Aardige taxi chauffeur en snelle rit. Aanrader!
Limited Rhymes U.
Limited Rhymes U.
22:13 03 Feb 22
Fast, cheap and very polite. 10/10 experience!
Natasha J.
Natasha J.
18:28 29 Jan 22
My daughter and I needed to bring lots of boxes from storage to her accommodation so I called this company to see if they could help. From the phone call (in perfect English) to the prompt arrival and Micha helped to place the boxes in and out of the car. Thank you so much Micha, very happy with this company and will definitely use them again in the future. Car was very clean and comfortable too.
Sharon S. B.
Sharon S. B.
22:01 24 Jan 22
Amazing service, Mischa was wonderful and super helpful! I had to bring a desk and a chair and he even helped me to leave them at home. Definitely gonna reserve with this company when I require a taxi.Also, the car was very clean and comfortable and he definitely was very nice! Amazing job Mischa, Thank you 🙂
Katarina P.
Katarina P.
11:27 21 Jan 22
Very quick arrangements for the drive and very friendly staff.
Françoise B.
Françoise B.
13:04 15 Jan 22
De medewerkers van VTM Taxi Maastricht zijn betrouwbaar, vriendelijk en altijd op tijd. Ze halen zelfs mijn dochter van elf jaar op bij school en dat gaat altijd perfect.Ze zijn altijd bereikbaar en niks is teveel.Ik ben dol op dit bedrijf! Succes verder en ga zo door.Vriendelijke groet,Françoise Balduin.
Timo R.
Timo R.
14:38 13 Jan 22
Absolutely best customer service and quick reply’s.
Mihail Y.
Mihail Y.
13:48 13 Jan 22
Taxi service responded very quickly to my request from the airport. Driver was very friendly. 🙂
Zoë G.
Zoë G.
21:52 27 Dec 21
hele fijne rit gehad van micha.heel klantvriendelijk.en met alle fijnheid en veiligheid thuis gekomen.Dankuwel !
Thomas K.
Thomas K.
07:27 20 Dec 21
Perfect Service for a Taxi in Maastricht
Civitas C.
Civitas C.
10:43 15 Dec 21
Met afstand de beste vervoersdienst waar ik gebruik van heb gemaakt. Luxe en comfort gecombineerd met professionaliteit. Gedurende mijn zakelijke afspraken in de omgeving Limburg vergemakkelijkt vtm mijn verblijf door alles tot in de nopjes te regelen.
simplebutgreat2
simplebutgreat2
20:43 14 Dec 21
Professioneel en zeer net bedrijf. Goede ervaring gehad. Zeker aan te raden.
Volgende beoordelingenjs_loader

Call Now Button
Chat openen