Uw partner met het juiste vervoer

Particulier

Bent u op zoek naar een taxi in Maastricht voor particulier vervoer? Schakel dan een van de betrouwbare en professionele chauffeurs van VTM Taxi in. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u na een middag, avond of dagje uit weer veilig thuiskomt.

Particulier taxi vervoer

Wij zorgen ervoor dat onze chauffeurs altijd zeer respectvol met hun passagiers omgaan. De chauffeurs zorgen ervoor dat ze hun passagiers altijd snel, vriendelijk en veilig van punt A naar punt B brengen. Of het nou gaat om een vrolijk uitje of een verdrietige gelegenheid, bij VTM Taxi Maastricht kunt u altijd terecht. Als u van onze diensten gebruik wenst te maken, weet dan dat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar staan om u te voorzien van particulier taxivervoer.

Luchthaven Taxi vervoer

Particuliere en zakelijke ritten

24/7 Taxi Service

Altijd netjes op tijd

Veilig en comfortabel naar uw bestemming

Onze chauffeurs hebben al jarenlang ervaring. Hierdoor voelen zij vlekkeloos aan wat u van ze verwacht. Heeft u een leuk diner gehad, een goede film of een emotioneel toneelstuk gezien en wilt u een praatje maken met de chauffeur maken? Geen probleem, zij kletsen graag met u mee. Heeft u juist meer behoefte aan stilte en rust? Dan komt dat in orde. De chauffeur zal u geruisloos, veilig en comfortabel brengen naar uw bestemming. Bij VTM Taxi Maastricht streven wij naar professionaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid van al onze chauffeurs.

VTM Taxi Maastricht en omgeving

Voor al uw gewenste particuliere taxivervoer hebben wij een gepaste oplossing. Met onze service hopen wij onze passagiers hun reis naar hun bestemming te vereenvoudigen en comfortabel en veilig te maken.

Wij verzorgen graag het vervoer, van uw volgende bestemming!

betaalmogelijkheden

Taxi in Maastricht en omgeving

Luchthaven taxi Maastricht

Schiphol (AMS)
Eindhoven Airport (EIN)
Rotterdam Den Haag Airport (RTM)
Maastricht Aachen Airport (MST)
Groningen Airport (GRO)

Brussels Airport (BRU)
Charleroi Airport (CRL)
Ostend Bruges Airport (OST)
Antwerpen Airport
Düsseldorf Airport

Taxi Maastricht en omgeving

Onze diensten

Luchthaven vervoer

Luchthaven vervoer

Voor al het vervoer van en naar de luchthavens in Nederland en de grensregio’s bent u bij VTM Taxi aan het juiste adres. Overdag of in de nacht, VTM Taxi staat klaar om u van een comfortabele taxirit te voorzien naar de luchthaven waar u moet zijn. Bekijk op de site naar welke luchthavens VTM Taxi taxiritten verzorgd.

Groepsvervoer

Groepsvervoer

Ook voor groepsvervoer bent u bij VTM Taxi aan het juiste adres. Gaat u naar een evenement of met de hele familie naar Schiphol? Bij ons kunt u in luxe en comfortabele taxibusjes reizen met groepen van maximaal 8 personen. Wij zetten onze kennis, ervaring en visie in om de hele groep te voorzien van een fijne rit.

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Met de jarenlange ervaring die onze chauffeurs hebben op gebied van zakelijk personenvervoer kan VTM Taxi u voorzien van de perfecte rit van begin tot einde. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, stemmen wij de rit af op uw wensen en eisen. Wij kunnen u een rit bieden die precies bij u past. Uw wens vervullen wij!

Directievervoer

Directievervoer

Comfortabel, efficiënt en betaalbaar. Dit staat centraal bij ons directievervoer waarbij de chauffeurs u op professionele en comfortabele wijze begeleiden in de meest uitdagende situaties.
Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten

Bent u door omstandigheden niet in staat om zelf te rijden? Dat is heel vervelend! Met de chauffeurs van VIP-vtm hoeft u uw afspraken niet af te zeggen. Onze chauffeurs rijden u in uw eigen auto naar uw werk en/of afspraken.

Thuisbrengchauffeur

Thuisbrengchauffeur

Een thuisbreng- chauffeur zorgt ervoor dat u en uw auto altijd veilig en snel thuiskomen!

Shuttle service

Shuttle service

De shuttle service kan een alternatief of aanvulling zijn voor valet parking bij evenementen. Wanneer de parkgelegenheid niet in de directe omgeving van het ontvangst is, kunnen wij een breed scala aan aan shuttlebussen inzetten om de gasten vanaf de parkeer-locatie naar de entree te vervoeren.
VIP VTM

VIP VTM

Bij VTM Taxi bieden wij een uitgebreid assortiment aan diensten aan. Hierbij staat uw veiligheid en comfort bovenaan. Met onze VIP taxi-ritten komt u representatief voor de dag. In onze taxi’s kunt u reizen combineren met rustig zakendoen. U hoeft zich geen zorgen te maken over of u wel op tijd bent. VTM Taxi neemt deze zorg uit uw handen en u kunt gerust en comfortabel verder werken in de taxi. Perfect voor de hardwerkende zakenmannen- of vrouwen.

Uw partner met het juiste vervoer

Reviews

Rene
Rene
09:06 09 Jan 24
Relaxed met 6 personen vanuit Dormio naar hartje Maastricht. Voor dat geld kun je niet parkeren noch fietsen huren. Top!
Hans-Willem De Lint | N.
Hans-Willem De Lint | N.
16:31 25 Dec 23
Wat een ontzettend aardige service op 1e kerstavond . De kinderen hadden de tv van oma “omgeprogrammeerd “ om te kunnen gamen . Oma en opa belde in paniek dat ze nu niet naar de tv meer konden kijken terwijl de kids al weer in het westen zaten . De service van VTM is ongeëvenaard en binnen een half manifesteerde een taxi chauffeur zich als tv reparateur en konden opa en oma rustig weer de kerst programma’s kijken ! Hulde vtm !
Ensar S.
Ensar S.
12:59 10 Aug 23
Professional. Driver came in time, car very clean and comfy. Will call them again.
Savan
Savan
18:04 29 Jul 23
Altijd goede service bij deze heren!Goede communicatie en altijd optijd.
Kaj B.
Kaj B.
16:09 27 Jul 23
Glömnde mobilen i deras bil. Upptäckte detta fem minuter efter jag lämnade bilen. Dom körde tillbaka till Hotellet där jag steg av och jag fick tillbaka mobilen 20 minuter senare.
Jos R.
Jos R.
04:12 12 Jul 23
Taxi kwam keurig op tijd; om precies te zijn, eventjes voor de afgesproken tijd. Ikzelf was aan de late kant; dat bleek geen probleem want de chauffeur bleef rustig wachten in zijn auto. Behulpzaam bij het instappen en warempel meneer - bij voornaam, Nerses - herinnerde zich een rit met mij van 10 maanden geleden, naar het ziekenhuis. Een aangenaam gesprek volgt waarbij Nerses spontaan meedenkt in oplossingen. Met de luxe, verzorgde auto zijn we in een mum van tijd op de plaats van bestemming. De van te voren ingeschatte kosten blijken te kloppen; wel zo fijn! Voor mij de volgende keer weer VTM Taxi!Jos Ruiters
Elisa S.
Elisa S.
15:15 09 Jul 23
I drove with Neno, best taxi driver! He rushed to help me reach the bus to the airport. So thankful I called this company. Highly recommend.
Thomas S.
Thomas S.
17:41 16 May 23
Top service! Prachtige taxi en goeie service
Justine M.
Justine M.
20:53 13 Apr 23
Drivers are on time, kind and helpful. They gave me a bottle of water and sweets. The car is big, confortable, clean and nice.
Rhiannon R.
Rhiannon R.
17:01 22 Feb 23
Great service. My bus was spontaneously cancelled due to strike and I needed to get a taxi to get to my exam on time. Taxi was there within 7min. Thank you so much, you saved my day !
Emilia P.
Emilia P.
12:43 11 Feb 23
Altijd vriendelijk en snelle, betrouwbare service!
Konstantina M.
Konstantina M.
17:45 19 Jan 23
More than pleased with their services! My taxi driver helped me to search for my missing backpack and he was very polite! I will call them again when I’m in need for a ride of course! 100% recommended!
Yoeri K.
Yoeri K.
13:05 10 Nov 22
Fantastisch taxibedrijf met een hele gezellige eigenaar. Een leuke rit gehad naar brut172 en weer terug!
Savvas E.
Savvas E.
01:47 30 Oct 22
Had a ride with Misha. Very polite, expected to pick me up in 15 minutes but was there in just 5 minutes! (Which was even better as another company had left me waiting 1 hour and never showed up.) Thank you for your excellent service!
Davonté J.
Davonté J.
19:41 02 Sep 22
Lekker comfortabelHeel snel. Rijd naar BelgiëTop keuze
Noah V.
Noah V.
16:51 11 Aug 22
Top service. Hele chille chauffeur waardoor ik last-minute toch mijn vlucht gehaald heb. Bedankt!
Rob van V.
Rob van V.
09:19 20 Jul 22
Top service! Nadat we door een ander taxibedrijf vijf dagen voor ons Rieu concert in de kou werden gezet, heeft Ben en zijn chauffeurs ons weekend gered! Bedankt mannen, de service was top en gezellig. Misschien volgende keer in Parijs? 😉
Michael P.
Michael P.
23:37 17 Jul 22
Kind People helping/driving desperate tourists!
Luc
Luc
21:05 02 Jul 22
Geweldige ervaringen mogen beleven in de taxi's van dit bedrijf. Ze staan open voor een hoop dilemma's en dit kan ik alleen maar waarderen. Ik wacht nog op een antwoord van een van de chauffeurs, maar ben moncef wist raad met de vragen en dat kan ik alleen maar waarderen. M'n vriend in de bus was ook een topper. Muziek was ook goed. Ze kwamen trouwens ook mooi optijd. Toppers zijn het!!Groet,Luc (eerste 95% en m'n vader en hond komt binnen)
Jelmer W.
Jelmer W.
21:04 02 Jul 22
Kortom een super bedrijf,Samen met mijn 14 teamgenoten van Bataven 9 uit Gendt hebben we een super weekend in Maastricht gehad dankzij de geweldige service van VTM. Het personeel is erg vriendelijk en heeft geweldige humor en ook zijn ze super in het beantwoorden van dilemma’s.Wij willen Moncef bedanken voor deze geweldige tijd, zeker een aanrader!
Marielle R.
Marielle R.
02:26 26 Jun 22
Wauw! Wat een top rit gehad! Super leuke chauffeur. Wat een gezellige man. Ik hoop gewoon dat er meer van deze mensen op de wereld rond lopen. Wij zijn goed gemutst thuis gekomen dankzij deze man. Ik geloof dat hij moncef(?) heet.. wat een vrolijke vent! Heerlijk! Wil je goed en veilig thuis komen , bel deze man!
Jojo M.
Jojo M.
00:07 04 Jun 22
Top gozer. Vriendelijk, op tijd en een goed gesprek!
Matthijs Van Den B.
Matthijs Van Den B.
08:04 15 May 22
Prima taxi. Op tijd , snel en prima prijs
B R.
B R.
13:14 09 May 22
Friendly drivers, nice cars, stick to their agreed time. I wish I could use them all the time.
harm B.
harm B.
02:24 02 Apr 22
Top taxi, zetten je precies af waar je wil voor een schappelijke prijs!
Jeroen B.
Jeroen B.
01:03 26 Mar 22
Top chauffeur! Med ga ik sowieso nog een keer instappen!
Sajo K.
Sajo K.
08:33 03 Mar 22
Amazing service! Ben was my driver, he arrived really quickly and was really friendly! Got me to the airport really fast! Highly recommend!
Maarten Van H.
Maarten Van H.
00:58 02 Mar 22
Top rit! Mooie wagen. En top chauffeur mischa!!
Aran O.
Aran O.
22:37 27 Feb 22
They were able and willing to pick me up late in the night and drive me for an hour because I missed my last train. Amazing service, beautiful and clean cars and amazing drivers
Sjors S.
Sjors S.
22:12 19 Feb 22
Zeer betrouwbaar! Je wordt als terugkerende klant op je wenken bediend. VTM beschikt over zeer professionele chauffeurs en is daardoor zeker aan te raden voor zakelijke klanten.
Sean K.
Sean K.
11:51 12 Feb 22
Aardige taxi chauffeur en snelle rit. Aanrader!
L. B.
L. B.
22:13 03 Feb 22
Fast, cheap and very polite. 10/10 experience!
Natasha J.
Natasha J.
18:28 29 Jan 22
My daughter and I needed to bring lots of boxes from storage to her accommodation so I called this company to see if they could help. From the phone call (in perfect English) to the prompt arrival and Micha helped to place the boxes in and out of the car. Thank you so much Micha, very happy with this company and will definitely use them again in the future. Car was very clean and comfortable too.
Sharon S. B.
Sharon S. B.
22:01 24 Jan 22
Amazing service, Mischa was wonderful and super helpful! I had to bring a desk and a chair and he even helped me to leave them at home. Definitely gonna reserve with this company when I require a taxi.Also, the car was very clean and comfortable and he definitely was very nice! Amazing job Mischa, Thank you 🙂
Volgende beoordelingenjs_loader

Call Now Button